2014. augusztus 11., hétfő

Megint egy perces elmebaj, ami a vérnyomásomat az egekbe repítette és ott találkozott a marslakókkal bejegyzés

Tehát:
Ugyebár, már számtalanszor megnyilvánultam a blogos csoportok világában egy-egy kisebb elmebajjal és most úgy döntöttem, hogy megrontom ezzel a blogomat is.

1.: Szex a blogon
1. 1. Sajnálatra méltó még mindig, hogy a tizenévesek ( úgy értem, a 12-13 évesek ) olyan témákról írnak, mint az orgazmus, az önkielégítés, vagy az, hogy kinek mije kinek a szájában vagy egyéb testrészébe van bedugva, stb. Oké, felfogtam, hogy minél inkább szapuljuk ezeket a blogokat annál több fog keletkezni, mert ezek olyanok, mint a bacik... Én teljesen megértem, hogy serdültök, és érdekel titeket a téma, de ezek olyan dolgok, amelyek csak rátok tartoznak és nem az egész világra. Ha fantáziáltok ilyenekről, vegyetek egy naplót és oda írjátok le, de az, hogy tulajdonképpen pornót írtok... Keressétek fel a Playboy-t vagy valamelyik nevesebb magazint és nekik küldjétek el az írásaitokat, mert lehet, hogy ők értékelni fogják.
Vagy, ha tényleg írni akartok erről, akkor higgyétek el, nem kötelező obszcén (nézd meg a szótárban) szavakat alkalmazni. Egy nemi aktust szépen is le tudtok írni.

Itt van erre egy példa, Luna Grott tollából:

"Iant eleinte tűzbe hozta az új nő kifürkészhetetlen izgalma. Az ismeretlen bőr illata, a felfedezetlen testrészek, hajlatok bársonyos bőre, amit a következő pár órában csak ő fog érezni és birtokolni. Amikor az ágyba huppantak, már alig bírt magával, minél hamarabb magának akarta tudni a szép szemű pultos lányt, és nem is habozott. A térdek alá markolt, felemelte a csupasz lábakat, majd azonnal behatolt. Finoman, lassan, szokásához híven lehunyt szemekkel, hogy minden apró millimétert pontosan érezzen, az emlékezetébe véssen, mint ahogy azt minden nőnél tette. Ezek után általában felpörög, bevadul úgy, hogy recseg alattuk az ágy, de ezúttal képtelen volt rá.
            A rövid, barna tincsek egyik pillanatról a másikra megnőttek, és mézszínűvé váltak, sötétbarna, kéjtől ittas, buja szempár cirógatta végig a testét. Ian ekkor mordult fel szenvedélyesen először, meglepődött, hogy a könyvtárost látja maga alatt, miközben a szemhéjai által keretezett sötétséget kellene, és Clair puhaságán, szűkösségén kéne ábrándoznia. Ő most mégsem tudott ezeken gondolkodni. Nina kipirult, ellágyult arca, halk pihegése, maga a látvány teljesen lefoglalta. Nem érdekelte, hogy ő mit érez, hogy neki mennyire jó, csupán azt akarta, hogy Ninát még jobban körberagyogja a kéjboldogság ragyogó fénye.
            Félve nyitotta fel a szemeit, amire egy szempillantás alatt elillant a látomás. Clair vonaglott alatta, aki hálásan bámult a fölötte támaszkodó férfira. A következő pislantásnál viszont újra a bolond Bedloe lányt látta. Nem tudott vele betelni. Nem akart gondolkodni azon, miért járt rajta az esze, sem azon, hogy milyen ostobaságokat hordott össze, csak szeretkezni, szexelni akart vele."


1.2. A másik... Ha eddig nem lettek volna nagyon eltúlozva ezek a dolgok, és nem lettek volna elég ízléstelenek.... Kezd begyűrűzni egy másik gyöngyszem is a blogok világába. Ez az Erőszakoljuk meg Willyt! vagy Én vagyok a pedomaci külön kiadása! * TAPSVIHAR*
De komolyan?! Kik azok az elmeroggyant, idióta, marha, kiéhezett, gyökerek, akik ilyenekről írnak? Ti fel tudjátok fogni, hogy ha egy 12 éves kislányt vagy kisfiút egy 40 éves faszi vagy nőci megerőszakol, az mekkora teherrel jár? Szerintetek, az a kislány/kisfiú valaha képes lesz feldolgozni ezt a traumát? Tudjátok ti, hogy hogyan végződnek ezek a dolgok? Hogy a pedofil bácsi a fehér lovon szépen megöli az "elhasznált" kislányt és egy kukába rejti, ahol majd megtalálják a hatóságok( HA megtalálják, mert persze vannak "profik" akik, vagy felgyújtják a holttestet, vagy élve elássák, vagy folyóba dobják), majd szépen egy család törik össze és ártatlanul meghalt egy ember. Hát, gratulálok, hogy ilyen fantáziátok van! De tényleg. A másik, amikor olyanról írtok, hogy MZ/X megerőszakolja Kiss Juliskát, majd ez a Kiss Juliska beleszeret abba a bunkó, tahó állatba, aki agyonverte, kis híján megölte, elkapta tőle a szifiliszt, és többször olyan aktusra kényszerítette, amit nem akart és ezek után boldogan élnek... Gyerekek! Ébresztő! 2014-et írunk, és ez a Föld nevű bolygó. Huhú! Darwin szerint a majmoktól származunk, az egyház szerint Isten teremtett minket,  Ádám és Éva leszármazottai vagyunk, NEM pedig Disney-é!
Azt is értem, hogy sokan a valóságot akarjátok ábrázolni, de ez nem az. Ez ízléstelen és erkölcstelen. A ti szellemi analfabétizmusotokat takarja.

2. "Betegek"
Több olyan blogot is láttam mostanában, ahol egy "sérült" embert raknak be valamilyen szerepbe és, hogy őket hogyan alázzák meg és olyan komik érkeznek oda, hogy "Ez az, jól megkapta, várom a kövit!"
Attól, hogy valaki más, még lehet jó ember. Senki sem tehet arról, hogy valakinek mondjuk lebénult a lába, vagy nem lát, ahogy arról sem tehet senki, hogy te ilyen paraszt vagy.
Beszélgettél már mondjuk egy olyannal, akinek nyílt a gerince, vagy nincs karja, vagy éppen nem érted amit mond, mert valami baja van? Ha, azt sem tudod, hogy mi fán terem az ilyen, akkor papírra ne merd vetni az ilyen emberek életét és sorsát ilyen köntösben ráadásul! Így is elég sokan bántják őket, csak azért mert mások, nem kell még neten keresztül is beléjük rúgnotok. Ha tudnátok, hogy ezek az emberek, milyen és mennyi szeretetet tudnak adni! Szégyelljétek magatokat, hogy őket próbáljátok meg alázni, de higgyétek el, csak a ti csökött agyatok és a rajongótok zavart elméje nyilvánul meg.

3. Politika a blogon, ergo: Lopjunk mindent, ami mozdítható! JEEE!
Ó jé! Hát itt is? Igen itt is! Nem folyik a csapból, meg nem ugrálnak be az ablakon képviselők, meg ilyenek. Nem. Legyen ez a blogokon is.
A minap láttam, hogy egy csaj egy orosz politikusról kezdett el írni egy fanfictiont, mert olyan még nem volt ( Fanfiction lásd 4. pont.), erre 5 perc múlva látom kiírva, hogy egy csaj, magyar női nevet keres, mert egy magyar női politikusról akar írni, aki szembe száll az oroszokkal... Könyörgöm?!
Ez a legnagyobb probléma a blogok világában. Rögtön látsz egy tök jó ötletet, erre meg lecsapsz rá és eladod, mintha a sajátod lenne. Csapjatok már a kicsi kacsótokra.
A múltkor éppen Lunával beszélgettünk, hogy hirtelen 3 olyan blog és történet is keletkezett, mint az övé. Igen, ez az elismerés, de nem így kellene! Ha nem tudsz eredetit alkotni és kiokoskodni a kis buksidból, akkor hagyd az írást, vagy szüneteltesd. Hidd el, az hogy más a design, mások a szereplők nevei és Atyám! Mások a színek a történetben, még nem leszel eredeti.

4. Fanfiction
Már kezdek túllépni azon, hogy minden erről szól. Tényleg, már tök jól viselem. :D Bár, olyan kíváncsi lennék pl a 1D tagokra, ha meglátnák azt a szexuálisan túlfűtött blogot róluk, ahol kérésre az olvasók képzeletben, pár sor erejéig összegabalyodhatnak és mocskos dolgokat suttoghatnak egymás fülébe. :D De tényleg! Olyan reakciós videót lehetne róluk csinálni! Na, mindegy, nem erről akartam beszélni.
Igen, vannak eredeti fanfiction-ök is, de kérdezem én, hogy ilyen történeteket miért nem tudtok írni sztárok nélkül, hogy TI TEREMTSETEK SZTÁRT? Daniel R. sem csak úgy jött, és elgondolta, hogy ő most sztár lesz, hanem előtte megírták a Harry Pottert és életre keltett egy karaktert. Ti nem akartok ilyen sikert elérni? Meglévő sztárokkal az nem fog menni. Én hiszem, hogy ha blogba kezdesz és szépen le tudod írni a dolgokat, akkor az sztárok nélkül is fog sikerülni.

5. Helyesírás
This is csapnivaló... Sőt! Semmi igényesség, semmi utána nézés, és még lusták vagytok arra is, hogy amit a gép piros színnel aláhúz, azt szépen kijavítsátok. Utána meg sír a szátok, hogy szar kritikát kaptatok. Hát, ez szörnyű. Tényleg!
Esetleg, ha felcsapnátok egy könyvet, vagy más blogokat olvastok, VAGY FIGYELTEK NYELVTAN ÓRÁN, akkor ezeket a problémákat ki lehetne küszöbölni. Nem nagy ördöngösség.

6. Képek/Történetek

Nem tudom, hogy ez melyik blogról van, mert nekem is csak küldték, de én személy szerint kaparom a falat és vérzik a körömágyam... Ez mi?! Ezt miért?! Ezt miért kell?!
Meg azért a történet vezetést is figyeld... :D Nem is ismerlek? És, attól még dughatunk! ( körülbelül.) Ez nem egy szint. Ez egy ellenpélda. Ez gáz
Egy történetet a képek csak elrontanak, hiszen nem adnak esélyt, hogy használd a képzelőerődet. Ha hiányzik ez az erény, akkor hogy tudsz maradandót alkotni? Sehogy.

7. Prológus vs. Fülszöveg:
Ez fülszöveg: Egy rideg világ, ahol nincs más, mint árnyak és harcosok; ahol nem te irányítasz, hanem a benned élők; ahol nincs olyan, hogy szeretet; ahol a félelem altatja el a gyermekeket. Egy lány, aki ujjat húzott a Sorssal és az Alvilággal. Egy férfi, aki megmentheti Őt a kegyetlen valóságtól. Egy jóslat, amely egyben átok is és a nő keresztje. Egy nyakék. Egy hiba és véget érhet az életed. Egy szerelem. Egy kés és egy gyermek. Melyiket választanád? Egy nő, aki bosszúra szomjazik... Jade.
Ez prológus: Ez itt a reklám helye

+1:
Manapság a blogosok csak szapulják a másikat :D Igen, én is szapulom őket, szóval ez most így ironikus, hogy pont én írok megint, de ne feledjétek, vannak jó történetek és vannak olyan bloggerek, akik csak segíteni akarnak, ha egy bejegyzésetekhez éppen negatív kritikát írnak. Higgyétek el, mi nem vagyunk irigyek arra, hogy sokan nem tudják megkülönböztetni a prológust a fülszövegtől, vagy azt hogy az azt-ot z-vel írjuk, nem pedig sz-szel, vagy arra, hogy a semmi történetedre, ahol még csak a szereplők vannak kint van 80 feliratkozód. A feliratkozóktól és a likektól még nem lett vége a háborúnak, a szegények még mindig éheznek, nem nőtt meg tőle a hajunk, stb.
Ha van véleményed a másik blogról, akkor azt fejtsd ki, viszonylag kulturált mederben, mert utána sülni fog a fejed, a sok partizántól, akik virtuális paradicsomokkal dobálnak meg, hogy ki a jó jegesmedve vagy te, hogy így kinyílt a csipád és ilyeneket írsz.
Nos, én Cat voltam, és ezek nagyon bántják a csőrömet és nem tudom ezeket a dolgokat felhozni. Nekem nincsenek olyan eszközeim, amivel felléphetnék ezek ellen, így szavakba öntöttem az érzéseimet. Akinek nem inge, ne vegye magára természetesen, megkövezni sem érdemes, mert ugyan miért? :) Véleményt mondok, ahogyan ti is, csak én próbálok a normális kereteken belül maradni.

További szép napot!

3 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. LooooL, döltem a röhögéstől miközben olvastam. És a legjobb, hogy ez mind igaz.

    VálaszTörlés